García biedt fans hoop: ''Misschien speel ik volgend seizoen wel weer voor NAC''

Manu García is ook dit seizoen te bewonderen in het shirt van NAC Breda. De huurling van Manchester City had vorig seizoen een belangrijk aandeel in de promotie naar de Eredivisie en besloot zich ook dit seizoen te laten verhuren aan de Parel van het Zuiden.

"Het feest dat we hadden na de promotie zegt denk ik alles", vertelt García tegenover ELF Voetbal Magazine. "Maar voor mij persoonlijk is de thuiswedstrijd tegen NEC, die we met 1-0 wonnen, nog indrukwekkender. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd ging NEC op jacht naar de 0-1. Ze bleven maar voorzetten geven. Op dat moment werd het publiek nog luider. Ze sleepten ons er echt doorheen. Voor mij was dat het moment waarop ik dacht: wauw. Kippenvelmomentje."

"Dat is ook het belangrijkste wat ik de andere huurlingen van City heb verteld: de fans zijn fantastisch", vervolgt de Spanjaard. "Als je met druk op het hoogste niveau wil spelen, moet je naar NAC. De fans steunen je elke wedstrijd, zeventienduizend supporters bezoeken de thuiswedstrijden. Daardoor voel je je echt een voetballer.

García is helemaal op zijn plek in Breda. "NAC staat wel in de top drie van clubs waar ik voor gespeeld heb", geeft hij aan. "NAC zal altijd een plek hebben in mijn hart. Als ik hier niet meer speel blijf ik de club volgen. Of dat volgend jaar al zo is weet ik nog niet. Misschien speel ik volgend seizoen wel weer voor NAC. Het is een club waar ik nu een goed gevoel bij heb. NAC is een club met passie, zo kun je de club denk ik het beste omschrijven."

Lees meer:
0 reacties