Pusic voorlopig hoofdtrainer FC Twente na ontslag Hake

René Hake is niet langer hoofdtrainer van FC Twente, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. Assistent-trainer Marino Pusic neemt voorlopig de honneurs waar. Pusic was van juli 2013 tot oktober 2014 nog de assistent van Nebojsa Gudelj bij NAC Breda.

"We kunnen niet anders dan constateren dat we helaas een uiterst slechte seizoensstart kennen", laat technisch directeur Jan van Halst weten. "De feiten zijn: acht wedstrijden, zes punten. Los van de resultaten zien we te weinig groei in het spel en ontbreekt de overtuiging. Zondag, tegen Willem II, was wat dat betreft kenmerkend."

"Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze spelersgroep dit seizoen niet in de problemen hoeven te komen. Samen met Rene hebben we besloten dat hij stopt als hoofdtrainer en verder gaat in een andere rol bij de club. Dat is een moeilijke beslissing, zeker ook voor Rene zelf. Het zegt tegelijkertijd veel over hem. Het belang van FC Twente staat voorop en ook hij wil dat er een ommekeer komt", aldus Van Halst. FC Twente staat momenteel vijftiende met slechts zes punten uit acht wedstrijden.

Lees meer:
0 reacties