'NAC-fans kunnen beter, zelden een speler zo een complete aanhang zien dissen''

Erik Falkenburg was zaterdagavond het mikpunt van de aanhang van NAC Breda. De oud-speler van de Parel van het Zuiden maakte ooit de overstap naar aartsrivaal Willem II en is allerminst geliefd in Breda. In het stadion hing een spandoek met de tekst: 'F**kenburg's clubliefde uitgeblust, dat krijg je als je ieder logo kust'.

Falkenburg had een origineler spandoek verwacht, zo liet hij na afloop weten. Ad Pertijs was ook niet te spreken over de actie van de NAC-fans. "Falkenburg bestrijdt het logo van NAC ooit te hebben gekust, maar dan nog", schrijft hij. "Dat rechtvaardigt evenmin om vervolgens ook nog eens het meest stompzinnige voetballiedje 'je moeder is een hoer' te zingen. NAC-fans kunnen beter, weet ook Falkenburg. Het raakte hem dan ook allemaal niet, klonk het oprecht. Zelden een speler zo een complete aanhang zien dissen."

"Het ergste is nog dat een jonge voetballer die zich bij NAC in de zevende voetbalhemel waant, door de club wordt afgeraden om in een interview te zeggen dat zijn hart geel-zwart gekleurd is", vervolgt Pertijs in zijn column in BN DeStem. "Dat is heden ten dage kennelijk linker dan te laten weten wat je nog voor je oude club voelt. En waarom? 'Kijk wat er met Erik Falkenburg gebeurt', krijg je dan te horen. Te triest voor woorden toch."

???? | Tom Beugelsdijk breekt in bij interview Erik Falkenburg: "Kus effe je logo." #nacado pic.twitter.com/BIV5AcMxTk

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 30 september 2017
Lees meer:
0 reacties