Bannis nog geen NAC-speler, Feyenoord houdt vertrek nog tegen

Naoufal Bannis
Naoufal Bannis Foto: © Pro Shots

Feyenoord laat Naoufal Bannis nog niet gaan. De aanvaller wordt gelinkt aan een tijdelijke overstap naar NAC Breda, maar Feyenoord houdt de aanvaller voorlopig in Rotterdam.

Dit heeft alles te maken met de coronabesmettingen bij Feyenoord. Het trainingskamp werd hierdoor ook al geannuleerd en onder de besmettingen bevinden zich enkele aanvallers, zo weet BN DeStem te melden. Omdat Feyenoord zaterdag een oefenwedstrijd speelt tegen Club Brugge, wil trainer Arne Slot de jonge Bannis bij de selectie houden.

Maandag was Bannis nog naar Breda gereden om daar alle details rondom de huurovereenkomst af te werken. Zowel Bannis als NAC Breda hoopt er op dat Feyenoord de aanvaller na het weekend vrijgeeft, wanneer de besmette spelers weer terugkeren. Bannis zal dan tot het einde van het seizoen worden verhuurd aan NAC.

Bannis is bekend met de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen werd hij door Feyenoord bij FC Dordrecht gestald, waar hij zeventien keer in de basis mocht starten. In deze zeventien wedstrijden was Bannis goed voor vijf goals en vier assists. NAC ontving al een afwijzing van Tom Boere en is dus afhankelijk van het groene licht van Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties