'NAC-talent naar FC Utrecht, vertrek aangekondigd via Snapchat'

Ezechiel Banzuzi
Ezechiel Banzuzi Foto: © Pro Shots

Ezechiel Banzuzi is één van de grootste talenten van NAC Breda, maar speelt mogelijk niet lang meer voor de Bredase club. Zaterdag kondigde de 16-jarige middenvelder zelf, via Snapchat, zijn overstap naar FC Utrecht aan.

NAC is er dus niet in geslaagd om één van de grootste talenten die de jeugdopleiding de laatste jaren heeft voortgebracht meet een meerjarig profcontract vast te leggen, zo meldt BN DeStem. Banzuzi zou zijn loopbaan vervolgen bij FC Utrecht, waar hij bij Jong FC Utrecht zou moeten rijpen voor de Eredivisie.

Alles en iedereen bij NAC was zaterdagavond zeer verrast door de gebeurtenissen rondom Banzuzi. Het talent slingerde op Snapchat een bericht de wereld in waarop zijn NAC-shirt is te zien, met de de tekst: 'One last time. Hiermee lijkt Banzuzi op een vertrek te duiden.

Ook NAC-trainer Edwin de Graaf was niet bepaald gediend van de actie. De Graaf gaf al aan de actie 'een beetje respectloos' te vinden, aangezien niemand bij de club ergens vanaf wist. Banzuzi kwam namens NAC, tot nu toe, vanaf oktober tot tien wedstrijden, waarvan acht als invaller.

Lees meer:
0 reacties