Bilate haalt genadeloos hard uit naar NAC: "Dat noem je fatsoen"

Mario Bilate
Mario Bilate Foto: © Pro Shots

Mario Bilate heeft nog eenmaal genadeloos hard uitgehaald naar de clubleiding van NAC Breda. De aanvaller mocht vertrekken bij NAC, maar kreeg dit niet persoonlijk te horen. Via een krantenartikel van BN/De Stem vernam Bilate dat het NAC-avontuur er voor hem op zat.

"Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club", schrijft Bilate op zijn Twitter-account. "Desondanks alles blijven geven, om via een krantenartikel erachter te komen dat m’n tijd er definitief op zit. Ik wist na het vertrek van Ed (trainer Edwin de Graaf, red.) dat het einde verhaal was, maar bel op z’n minst ff op. Dat noem je fatsoen!"

Bilate kreeg de vraag hoe hij geblesseerd kon raken door wanbeleid. "Zeker! Een half jaar weten dat SvH (Sydney van Hooijdonk, red.) weggaat, maar geen tweede spits binnenhalen. Vervolgens risico’s nemen in mijn revalidatieproces, omdat er dubbel belang bij zat."

Bilate had nog wel een paar mooie woorden over voor de supporters van de Bredase club. De aanvaller bedankte de fans vooral voor de steun tijdens zijn blessure. "Desalniettemin wil ik iedereen die heeft bijgedragen aan de afgelopen twee jaar bedanken. In het bijzonder alle supporters die mij tijdens mijn blessure een hart onder de riem staken. Ik waardeer(de) dat enorm. Dat is voor mij NAC. Het was een eer!", aldus Bilate.

Lees meer:
0 reacties