Blijft Haugen bij NAC? "Ik zie zeker een toekomst voor me bij NAC"

Sigurd Haugen schreeuwt het uit
Sigurd Haugen schreeuwt het uit Foto: © Pro Shots

Sigurd Haugen is een van de belangrijkste spelers van NAC in de play-offs. De Noorse spits loopt één-op-één in de play-offs en vertelt in gesprek met SoccerNews over zijn weg van bankzitter naar publiekslieveling.

"Ik heb dit jaar niet veel gespeeld. Ik moest lang wachten op mijn kans, maar ik wist dat ik zou leveren als de kans kwam", geeft Haugen aan. "Deze weken voelen als compensatie voor het gekke seizoen dat we gehad hebben. Maar als het goed afloopt, is dat top. Dat is wat mensen onthouden."

De spits heeft een enorme connectie met de achterban van de Parel van het Zuiden. Zo trekt hij regelmatig gekke bekken naar het publiek. "Ik zie dat soort gezichten constant als ik naar de tribune kijk. De fans zijn net zo gek als ik. Het is een goede match. Ze beantwoorden de passie die ik in mijn spel leg."

Haugen keert deze zomer normaal gesproken terug bij het Deense Aarhus GF. Of hij niet liever bij NAC wil blijven? "Daar ligt de focus nog niet op, maar ik houd van deze club, de stad en alles eromheen. Het is ingewikkeld, want het ligt niet in mijn handen, maar ik zie zeker een toekomst voor me bij NAC. Misschien wel in de Eredivisie. De tijd zal het leren." 

Lees meer:
0 reacties