Boere ziet NAC loskomen: "We komen steeds beter in ons ritme"

Tom Boere
Tom Boere Foto: © Orange Pictures

NAC Breda pakte zondagmiddag knap drie punten bij SC Cambuur (2-3). Doelpuntenmaker Tom Boere zag zijn elftal goed voor de dag komen, maar ook ver wegzakken.

Bij rust keken de Bredanaren al tegen een 0-3 voorsprong aan. "Heerlijk, die punten zijn voor ons op dit moment het allerbelangrijkste", blikt hij na afloop terug bij ESPN. "Het was een lastige tweede helft, geen idee wat er mis ging. Het was duidelijk een wedstrijd met twee gezichten, maar erg lekker dat wij de drie punten pakken."

Met name in het tweede gedeelte van de eerste helft kwam de ploeg van Jean Paul van Gastel los. "Toen gooiden we iets meer het schroom van ons af", zag Boere. "Tweede helft is gewoon echt niet goed, maar dat maakt het niet minder lekker. We hebben een lastig begin gehad van de competitie, maar we komen steeds beter in ons ritme."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties