Boy Kemper: "Gevoel dat we er al zijn zal never nooit heersen"

Boy Kemper
Boy Kemper Foto: © BSR Agency

NAC verdedigt zondag een 6-2 voorsprong tegen Excelsior, maar Boy Kemper blijft op zijn hoede. Hij zal nooit en te nimmer Excelsior onderschatten, zo maakt hij nog maar eens duidelijk in gesprek met BN DeStem.

"Het is echt nog niet gespeeld. Ik heb zelf gekkere dingen meegemaakt in de play-offs. Met ADO Den Haag stond ik twee jaar geleden drie doelpunten voor in de finale en trok Excelsior in de laatste twaalf minuten de stand gelijk", vertelt Kemper. "Nu hebben ze negentig minuten om vier doelpunten goed te maken. Dus bij mij zal dat gevoel dat we er al zijn never nooit heersen."

Excelsior promoveerde in 2022 na strafschoppen in een knotsgek duel met ADO. "Een litteken op mijn carrière. Nu heb ik de kans die wond te laten helen. Nota bene tegen Excelsior", zegt de verdediger. Hij blijft waakzaam: "Pas als het laatste fluitsignaal geklonken heeft, ga ik ook echt geloven dat het gebeurd is."

"Iedereen in de groep is scherp en gefocust en geeft ook dat we als team niet achteruit moeten gaan lopen. We zullen hetzelfde moeten doen als dinsdag. Anders roep je het over jezelf af", aldus Kemper.

Lees meer:
0 reacties