Boy Kemper keek af bij Franse superster: "Daar leek hij een beetje op"

Boy Kemper viert zijn goal tegen SC Cambuur
Boy Kemper viert zijn goal tegen SC Cambuur Foto: © Pro Shots

Boy Kemper was na afloop van het duel tussen NAC Breda en SC Cambuur een tevreden man. De verdediger scoorde voor de tweede wedstrijd op rij en pakte opnieuw de drie punten met zijn ploeg.

"Twee wedstrijden op rij 3-2 gewonnen, twee wedstrijden op rij gescoord en twee wedstrijden op een rij drie punten. Ik teken d'r voor", vertelt Kemper voor de camera van ESPN. Ook met zijn treffer was Kemper dus tevreden. "Ik coachte Tom (Boere, red.) en hij gaf hem blind terug. En volgens mij schoot ik hem wel lekker binnen."

Kemper krijgt de beelden van de goal te zien en blijft natuurlijk tevreden. "Hij zat er lekker in. Ik heb van de week naar Mbappé gekeken en daar leek hij een beetje op", vertelt Kemper met een lach op zijn gezicht. Nee, het was een mooie goal en het belangrijkste zijn de drie punten", aldus Kemper.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties