Boy Kemper: "Met dit team hadden we direct kunnen promoveren"

Boy Kemper
Boy Kemper Foto: © BSR Agency

Volgens Boy Kemper moet iedereen rekening houden met NAC Breda in de play-offs. Met een achtste plaats in de reguliere competitie is NAC de laagst geklasseerde play-offsdeelnemer.

NAC Breda liet in de competitie nog wel wat steken vallen, maar tegen nummer drie Roda JC won het overtuigend met 3-1 in de heenwedstrijd van de eerste ronde in de play-offs. Dit leidde bij veel mensen tot verbazing, maar niet bij Kemper.

De verdediger geeft tegenover ESPN aan dat het voor hem niet verrassend is. “Ik denk dat weinig mensen dat hadden verwacht, maar ik heb altijd gezegd dat dit in onze groep heeft gezeten. Nu is het uitgekomen en viel alles goed. Dit seizoen waren de grotere wedstrijden onze beste wedstrijden. In de Keuken Kampioen Play-offs zijn het alleen maar grote wedstrijden. Ik denk dat wij een play-offteam zijn.”

Ook denkt de voetballer dat er meer in had gezeten dit seizoen. Hij weet wel de reden waarom NAC zo laag is geëindigd in de reguliere competitie. “Met alle respect denk ik dat wij tegen de wat kleinere clubs hebben gedacht dat we het wel even zouden doen. Dat klinkt misschien arrogant. Of het écht zo is, weet ik niet, want niemand gaat zo de wedstrijd in. Ik denk dat wij een team hebben waarmee wij direct hadden kunnen promoveren. Er zit genoeg kwaliteit in de selectie, maar het is er niet uitgekomen, mede door blessures”, aldus de NAC-speler.

Lees meer:
0 reacties