BREAKING: Maurice Steijn en Ajax scheiden per direct wegen

Maurice Steijn is ontslagen bij Ajax
Maurice Steijn is ontslagen bij Ajax Foto: © Pro Shots

Ajax en Maurice Steijn, voormalig oefenmeester van NAC Breda, gaan na de wedstrijd tegen FC Utrecht dan toch uit elkaar. De trainer is per direct op non-actief gezet als trainer van de Amsterdammers.

Dat meldt Mike Verweij op Twitter. Ajax ging op zondag met 4-3 onderuit tegen FC Utrecht. Dat bleek de laatste druppel die de emmer deed overlopen. Ook al eerder waren er veel klachten over het vertoonde spel en de slechte resultaten. Steijn kwam over van Sparta Rotterdam en had nog een contract tot medio 2026.

Ook Ajax heeft via haar clubkanalen laten weten dat de trainer en de club direct haar wegen scheiden: "Ajax en Maurice Steijn gaan per direct uit elkaar. De clubleiding en Steijn hebben samen besloten dat de trainer zijn taken neerlegt."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties