BREAKING | NAC neemt per direct afscheid van Robert Molenaar

Robert Molenaar
Robert Molenaar Foto: © Pro Shots

NAC heeft per direct afscheid genomen van trainer Robert Molenaar. Reden voor het ontslag is het gebrek aan vertrouwen dat er is in het functioneren van de trainer, zo meldt de club op haar website.

'Er is, als gevolg van het vertoonde spel en de geleverde resultaten in de eerste seizoenshelft, te weinig draagvlak voor Molenaar als succesvol technisch verantwoordelijke bij het eerste elftal gedurende de tweede seizoenshelft. In dat deel van de competitie wil NAC deelname aan de play-offs afdwingen', zo meldt de club.

Robert Molenaar is dinsdag door Edwin Heeren en Pierre van Hooijdonk op de hoogte gebracht van het besluit en er is een mondelinge toelichting gegeven. De formele ontslagbrief is door de interim-directie ondertekend. Molenaar had nog een contract dat doorliep tot het einde van het seizoen. NAC geeft aan dat de club de verplichtingen na zal komen die voortvloeien uit de contractuele overeenkomst.

De taken van Molenaar zullen voorlopig door assistent Ton Lokhoff worden waargenomen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties