BREAKING: Peter Hyballa per direct ontslagen als trainer NAC Breda

Peter Hyballa
Peter Hyballa Foto: © Pro Shots

Peter Hyballa is woensdagochtend ontslagen bij NAC Breda, zo meldt de Parel van het Zuiden op de officiële website van NAC Breda. De was nog niet eens een jaar leidinggevende in Breda. De clubleiding geeft in een statement aan dat er nog weinig rek in de situatie zat.

Dat nieuws brengt Voetbal International. Hyballa kwam aan het begin van dit jaar naar NAC en boekte aanvankelijk uitstekende resultaten. In de play-offs voor de Eredivisie was FC Emmen te sterk. Dit seizoen kent NAC nog geen droomstart, maar eind vorig seizoen werd zijn contract nog verlengd.

Technisch directeur Peter Maas is teleurgesteld: "Peter heeft goed gepresteerd vorig seizoen; na zijn aanstelling in de winter, gingen we van positie 12 naar positie 6. In de zomer hebben we selectie en staf verder versterkt om door te kunnen groeien. Het doorbouwen lukte helaas onvoldoende, juist omdat de samenwerking vanuit de trainer naar zijn werkomgeving onvoldoende werd. We geloven als directie niet dat die situatie nog te repareren is."

Lees meer:
0 reacties