Casper Staring: "Dat heeft de buitenwacht ongetwijfeld gedacht"

Casper Staring (NAC) aan de bal tegen FC Emmen
Casper Staring (NAC) aan de bal tegen FC Emmen Foto: © BSR Agency

Casper Staring beleeft een knotsgek seizoen met NAC. In de competitie stelde de ploeg teleur, maar NAC wist zich wel te plaatsen voor de play-offs. Daarin imponeert de Parel van het Zuiden juist wel.

In de halve finale werd afgerekend met FC Emmen. "Ons begin was fantastisch met twee snelle goals en dan misten we nog een grote kans. We waren een stuk scherper dan in de heenwedstrijd. De geweldige 0-3 van Roy Kuijpers zorgde ervoor dat FC Emmen gebroken was", analyseert Staring in gesprek met Omroep Brabant die wedstrijd.

"Al kan een bal altijd verkeerd vallen en met het thuispubliek erachter kunnen er rare dingen gebeuren. Maar wij kwamen niet in de problemen en op de counter waren we gevaarlijk", zegt de middenvelder. Hij merkt dat het verwachtingspatroon hoog is. "Natuurlijk krijg je vertrouwen als je wint, dat zal onze tegenstander in de finale ook hebben. Onze supporters hebben ons weer fantastisch gesteund en dat belooft wat voor dinsdag. Ik verwacht een enorme heksenketel in eigen stadion."

In de finale van de play-offs wacht Excelsior. "De buitenwacht heeft ongetwijfeld gedacht wat we in de play-offs te zoeken hadden. Wij konden maar één ding doen en dat is onze supporters geven wat ze verdienen: strijd en resultaten", aldus Staring.

Lees meer:
0 reacties