Cuco Martina emotioneel: "Ik ben gekomen om te kunnen promoveren"

Cuco Martina op de schouders bij zijn ploeggenoten
Cuco Martina op de schouders bij zijn ploeggenoten Foto: © BSR Agency

NAC Breda zorgde dinsdagavond voor een enorme stunt door Excelsior alle hoeken van het veld te laten zien: 6-2. Voor zulke avonden is Cuco Martina naar NAC gekomen, zo vertelt de aanvoerder.

"Voor mij was dit een avond met heel veel emoties", zegt de verdediger in gesprek met BN DeStem. "Ik wil iets kunnen bereiken, een prijs pakken. Ook voor de supporters, dat betekent heel veel. NAC hoort in de eredivisie. Ik ben gekomen om uiteindelijk met NAC te kunnen promoveren."

Maar 6-2 tegen Excelsior, dat had Martina ook niet kunnen dromen. "We waren super scherp. Elke kans was bijna een goal. Fantastisch was dit. Waar ik het meest van heb genoten? Het publiek, echt waar. Die verdienen het zeker, ze hebben lang moeten wachten."

Zondag is de return in Rotterdam. Martina blijft waakzaam. "Je weet dat zij ook met 7-1 van ADO hebben gewonnen, dus we moeten nederig blijven. Daar ga ik persoonlijk voor zorgen. We hebben nog niks, ja we hebben deze wedstrijd gewonnen, maar we moeten uit ook nog goed spelen. Proberen de nul te houden en als die negentig minuten voorbij zijn, dán kunnen we het pas vieren", is zijn boodschap.

Lees meer:
0 reacties