Cyriel Dessers imponeert: "Hij zorgt voor vuurwerk bij Rangers"

Cyriel Dessers was woensdag belangrijk voor Rangers. De oud-speler van NAC Breda scoorde in de uitwedstrijd tegen Dundee (0-5). Dessers had als invaller aan een kwartiertje genoeg had om te scoren.

Manager Philipp Clement koos voor Danilo, oud-spits van Ajax, Feyenoord en FC Twente, in de punt van de aanval, terwijl voormalig PSV- en SC Heerenveen-aanvaller Sam Lammers op tien begon. Zij kwamen ook allebei tot scoren.

The Scottish Sun deelt de complimenten uit aan twee spitsen. 'Dessers en Lammers zorgen voor vuurwerk bij Rangers', luidde de kop van de krant. Beide aanvallers wisten tot dusver nog niet te imponeren. 'Lammers - ja, Sam Lammers – maakte een behoorlijk verbluffende derde treffer, alvorens Dessers - ja, Cyriel Dessers - ook nog de vierde van de avond maakte', schreef The Sun met enig gevoel voor ironie.

De vraag is voor wie manager Philipp Clement de volgende keer kiest in de punt van de aanval, Danilo, Cyriel Dessers of Sam Lammers. Voormalig Celtic-verdediger Charlie Mulgrew weet wel wie hij zou opstellen. "Ik zou zelf het minst graag tegen Danilo willen spelen, zonder twijfel. Hij speelt graag in de rug van de tegenstander en maakt zichzelf daarmee ongrijpbaar. Bij Dessers lijkt alles een beetje omslachtig en traag. Alsof zijn balgevoel niet helemaal op orde is. Dus ik zou absoluut voor Danilo gaan."

Lees meer:
0 reacties