De Graaf gefrustreerd: "Alleen zij hebben een voldoende gehaald"

Edwin de Graaf
Edwin de Graaf Foto: © Pro Shots

NAC verloor de afgelopen speelronde met 1-2 van FC Dordrecht. NAC-trainer Edwin de Graaf was na afloop van het duel niet te spreken over zijn ploeg.

"Natuurlijk ben ik boos, teleurgesteld en gefrustreerd. Dat zit allemaal dicht bij elkaar", vertelde hij tegenover BN DeStem. "Je weet van tevoren wat er gaat gebeuren, wat voor wedstrijdbeeld je kunt verwachten. Dat kwam precies uit."

"Wij zouden veel de bal hebben, zij zouden compact staan en uit de omschakeling gevaarlijk worden. Dan moet je zelf hoog tempo spelen, kwaliteit aan de bal leveren. Als je dat niet doet, wordt het heel moeizaam", vervolgt de coach.

Door de nederlaag komt ook deelname aan de play-offs in gevaar. "De andere resultaten zijn in ons nadeel, De Graafschap komt dichterbij. Maar we staan nog één punt voor en we hebben het in eigen hand.

Maar dan moeten we wel pieken, top zijn en zes punten halen. Dat hebben we nodig", aldus De Graaf, die vindt dat maar twee spelers een voldoende verdienen na het duel tegen FC Dordrecht. "Alleen Nick Olij en Danny Bakker hebben een voldoende gehaald. De rest was ondermaats."

Lees meer:
0 reacties