"De marktwaarde van Verbruggen explodeert en topclubs lonken"

Bart Verbruggen
Bart Verbruggen Foto: © Pro Shots

Voormalig NAC Breda-doelman Bart Verbruggen heeft opnieuw indruk gemaakt bij RSC Anderlecht. De 20-jarige doelman hield Villarreal zonder doelpunten en mede hierdoor bekerde de Belgische ploeg door in de Conference League.

“Anderlecht zorgde voor een mirakel tegen Villarreal en kon daarbij rekenen op een verbluffende Verbruggen”, schrijft Het Laatste Nieuws. “Hij had een spectaculaire redding op de inzet van Gerard Moreno. Ronald Koeman roept Verbruggen vandaag toch gewoon op voor Oranje?”

Ook Het Nieuwsblad ziet Verbruggen graag in Oranje. “Hij hielp Anderlecht met supersaves aan de zege. De marktwaarde van de Nederlander explodeert en topclubs lonken. Als Verbruggen nu niet wordt opgeroepen als (eerste) doelman van Oranje, dan weten wij het ook niet meer.”

“We kwamen Thierry Courtois nog tegen, de pa van Thibaut Courtois. Hij is vast heel wat gewend qua keeperswerk, maar zal toch ook verbluft gekeken hebben naar Verbruggen”, vervolgt de krant. “Er is niemand die twijfelt: Verbruggen zal ooit een doelman van het kaliber Courtois, Manuel Neuer en Jan Oblak zijn. Waarom zou Verbruggen niet direct de eerste doelman van het Nederlands elftal zijn?”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties