Derksen hekelt nieuwe maatregelen: "Stel ik heb een hekel aan NAC"

Vorige week scherpte de KNVB de regels in de stadions nog maar eens aan na het incident met Davy Klaassen bij Feyenoord-Ajax. Maandagavond zat Bas Nijhuis bij Vandaag Inside om uitleg te geven over de nieuwe regels.

"Het is wel een dingetje. Je merkt dat door de nieuwe maatregelen van de KNVB er wel spanning op zit bij de clubs. Als club doe je er ook alles aan", vertelt Nijhuis, die ook in gaat op de nieuwe regels. "Als er wat op het veld wordt gegooid dan wordt het spel stilgelegd en als er iemand geraakt wordt dan definitief."

"Maar Bas, als ik een hekel heb aan NAC en ik ga erheen met een batterij of zaklamp en ik gooi dat op het veld, dan is die club de lul", haakt Johan Derksen in. "Dat krijg je bij clubs als NEC en Vitesse, SC Heerenveen en FC Groningen, SC Heerenveen en SC Cambuur en Go Ahead en PEC Zwolle. Dat zijn clubs waar supporters in staat zijn om dingen te gooien bij de buurman", vervolgt De Snor.

Özcan Akyol vraagt zich vervolgens af wat er gebeurd als er een plastic bekertje wordt gegooid. "Als er nu dingen worden gegooid zoals bierbekertjes, dan wordt het gestaakt", vertelt Nijhuis, waarnaar Akyol een bekertje naar de scheidsrechter gooit. "Nu is het klaar ook", lacht de arbiter. "Nu even naar de reclame."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties