Dessers: "Hoop voor NAC dat ze snel een nieuwe 'held' vinden"

Cyriel Dessers was de afgelopen weken belangrijk voor Feyenoord. De oud-spits van NAC Breda scoorde regelmatig in de laatste minuut.

Bij NAC Breda kan de Belg niet meer stuk, nadat hij een doorslaggevende rol had in de promotie. "Iedere keer als ik scoor, dan zit mijn inbox vol Bredanaars", zegt Dessers in Hand in Hand Magazine. "Dat is het laatste echt positieve hoogtepunt geweest daar, toen wij promoveerden. Totdat er een nieuw positief hoogtepunt komt, blijven ze bij mij terechtkomen. Ik hoop voor NAC dat ze snel een nieuwe 'held' vinden, maar ik vond het supermooi om die liefde te krijgen."

"Ik heb altijd wel gescoord, maar die cijfers zijn vertekend", vervolgt de spits. "Statistieken wijzen op het aantal wedstrijden met zoveel goals, terwijl je misschien maar zoveel basisplaatsen hebt gehad. Als je een minuut invalt, heb je een wedstrijd niet gescoord, bij wijze van spreken. Als je kijkt naar de afgelopen jaren, dan heb ik altijd vrij constant gepresteerd op basis van goals", aldus Dessers.

"Ik ben een man van de statistieken: bij alle clubs heb ik ongeveer om de 140 minuten een goal gemaakt. Dus uiteindelijk ben ik altijd wel tot mijn goals gekomen", meent hij. "Ik hoop dat hier bij Feyenoord ook te kunnen laten zien, natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties