Deze voetballers vertrekken deze zomer mogelijk bij NAC Breda

Omgba zet Staring in het zonnetje
Omgba zet Staring in het zonnetje Foto: © Pro Shots

NAC Breda is gepromoveerd naar de Eredivisie, maar welke spelers vertrekken er mogelijk? Olaf Knook van BredaVandaag zocht het uit.

De journalist geeft aan dat een hoop spelers een aflopend contract hebben. “Tien spelers van het eerste elftal hebben eind juni een aflopend contract, waaronder Haugen, Ómarsson en aanvoerder Martina.”

Ook weet de journalist wie op het punt staan om de contractonderhandelingen in te gaan. “Patriot Sejdiu en Sigurd Haugen, beiden gehuurd, hebben contracten met een koopoptie. Sejdiu stond in 18 wedstrijden op het veld, terwijl Haugen maar liefst 34 keer in actie kwam. Vooral in de play-offs, waarin Haugen als centrumspits speelde, liet hij zijn stempel achter door vier doelpunten te maken.”

Maar er zijn nog meer spelers waarbij het contract bijna afloopt. “Elías Már Ómarsson heeft een aflopend contract met de mogelijkheid tot verlenging met een extra jaar. NAC kan ervoor kiezen zijn contract te verlengen, gezien zijn 25 optredens dit seizoen. Maar ook aanvoerder Cuco Martina staat op de lijst van spelers van wie het contract afloopt. Andere namen op deze lijst zijn Victor Wernersson, Sabir Agougil, Javier Vet, Boris van Schuppen, Thomas Marijnissen en Stef de Wijs.”

Ook weet Knook dat een NAC-speler op de radar is verschenen bij een buitenlandse club. “Zo staat Aimé Omgba onder belangstelling van OH Leuven in België. De komende maanden wordt pas duidelijk welke spelers volgend seizoen het geel-zwart mogen dragen in de Eredivisie”, besluit de journalist.

Lees meer:
0 reacties