Dit is hoe NAC-aanwinst Kostorz het deed bij zijn vorige clubs

Kacper Kostorz
Kacper Kostorz Foto: © BSR Agency

NAC huurt de Poolse spits Kacper Kostorz voor het komende siezoen. Maar hoe deed hij het eigenlijk bij zijn andere werkgevers?

De spits begon zijn profcarrière bij het Poolse Podbeskidzie. In 55 wedstrijden maakte hij drie goals voor de club. Daarna maakt hij de overstap naar Legia Warschau. In het beloftenteam maakte hij in zeven optredens negen goals. In de hoofdmacht speelde hij twaalf keer en daarin wist hij één keer het net te vinden en was hij een keer aangever.

In 2020 werd hij verhuurd aan het Poolse  Miedź Legnica. Hier scoorde hij tweemaal in vijftien wedstrijden. In 2022 maakt hij de overstap naar het Poolse Pogoń Szczecin. Hij speelde daar vijf keer in de hoofdmacht en wist daarin niet te scoren. Voor de beloften kwam hij één keer uit en toen wist hij twee keer te scoren. De club verhuurde hem aan landgenoot Korona Kielce. Daar wist de spits in twaalf optredens twee keer te scoren.

De aanvaller brak echter door tijdens zijn verhuur aan FC Den Bosch het afgelopen seizoen. Bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie speelde hij in alle competitiewedstrijden mee en wist daarin zestien keer te scoren. Zes keer was hij de aangever. NAC huurt hem de Poolse spits nu ook voor een jaar.

Lees meer:
0 reacties