Dominik Janosek geniet: "We kregen vleugels van onze supporters"

Dominik Janosek
Dominik Janosek Foto: © BSR Agency

NAC Breda verbaasde maandagavond vriend en vijand door met 3-1 te winnen van Roda JC. Dominik Janosek was een van de uitblinkers. Hij scoorde tweemaal, waarbij zijn tweede absoluut een beauty was.

"Crazy", omschrijft de Tsjech de wedstrijd tegenover BN DeStem. "Om op deze manier voor onze fans te kunnen spelen, is prachtig. Daar zijn geen woorden voor. Helemaal na de slechte wedstrijden en slechte resultaten de laatste tijd. Maar ja, we staan dus wel in de play-offs. Dat was de doelstelling. En begint alles weer opnieuw", weet hij.

NAC Breda maakte de afgelopen weken geen indruk in de Keuken Kampioen Divisie, maar leek als herboren bij de start van de play-offs. "Voor mij zijn de supporters de reden dat we vleugels kregen vandaag (maandag, red.). Onze gekke supporters die willen dat we altijd en overal op het veld druk zetten op de tegenstander en eisen dat wij met ons hart spelen. En we speelden inderdaad een goede wedstrijd", aldus Janosek.

Een immense metamorfose: "We vechten samen als team. De spirit was top. Iedereen had de juiste instelling. Dit is wat wij iedere wedstrijd moeten opbrengen om iets te kunnen bereiken. Nu herstellen en vrijdag opnieuw alles geven. Want als we het geduld kunnen opbrengen en de rust bewaren, moeten we de tweede ronde kunnen halen."

Lees meer:
0 reacties