Ex-aanvoerder Alex Plat niet meer welkom: "Wat moet je zeggen?"

Alex Plat in actie voor NAC Breda
Alex Plat in actie voor NAC Breda Foto: © Pro Shots

Alex Plat komt dit seizoen niet meer in actie voor NAC Breda, de club wil 'doorselecteren'. Tot voor kort was hij aanvoerder van de eerstedivisionist. Nu moet hij hopen dat hij voor het sluiten van de transfermarkt nog een club vindt die bij hem past, zo meldt NH Nieuws.

Trainer Peter Hyballa zal dit seizoen geen gebruik meer maken van de verdedigende middenvelder. Dat kreeg Plat te horen van Peter Maas en Pierre van Hooijdonk. Wat moet je zeggen? Ze willen door selecteren. Niemand zag dit aankomen", vertelt hij met een verontwaardigde houding.

Of hij voor het sluiten van de transferwindow nog een club vindt valt te bezien. ""Het is allemaal leuk en aardig, maar ik heb tegen ze gezegd dat ik niet wegga om het weggaan. Mijn gevoel bij de nieuwe club moet goed zijn. Ik wil ergens heen waar ik met plezier kan voetballen. Ik denk alleen dat iedere club zijn spelers nu al binnen heeft. Dit is te laat voor mij", besluit de voormalig aanvoerder.

Lees meer:
0 reacties