Excelsior-doelman Van Gassel duidelijk: "Totale horroravond"

Stijn van Gassel
Stijn van Gassel Foto: © Pro Shots

NAC imponeerde dinsdagavond tegen Excelsior. In Breda werd het maar liefst 6-2. Reden genoeg voor de Kralingers om te spreken van een 'horroravond'.

"Alles wat er kon gebeuren in de play-offs, dat is weer gebeurd. Een totale horroravond", was de conclusie van Excelsior-doelman Stijn van Gassel in gesprek met RTV Rijnmond. Hoe hij uiteindelijk op het veld stond? "Je probeert de schade te beperken. Je probeert positief te blijven, maar het is niet makkelijk als je uit bij NAC met negen man staat, om dan de ruimtes dicht te krijgen. Zij hebben het goed ingevuld."

Van Gassel zag het oude probleem van Excelsior weer terugkeren bij de standaardsituaties. "We wisten dat zij die kwaliteit hebben. Eerste corner vliegt er al in. Het is niet goed. Dat weten we allemaal. Dan zie je dat het daarop gaat vallen. We wisten dat hun corners en inworpen, dat ze daarin het sterkste waren. Dat gebeurt allemaal", baalt de doelman.

Bij de corners ging het mis: "Ze hebben kwaliteit bij de nemer, met varianten. Misschien dat wij te laat reageren, dat we niet scherp genoeg zijn. We hadden het uitgebreid geanalyseerd. Alleen je ziet toch dat het weer gebeurt."

Lees meer:
0 reacties