Excelsior-verdediger moet het ontgelden: "Wat een jankerd"

Harry van der Laan heeft geen goed woord over voor het interview van Redouan El Yaakoubi na de degradatie. De verdediger van Excelsior was na de wedstrijd tegen NAC Breda (4-1) zeer uitgesproken. 

El Yaakoubi stelde dat de degradatie niet aan de spelersgroep lag en was teleurgesteld dat hij zijn aanvoerdersband was kwijtgeraakt. "Wat een jankerd, wat een gelul joh", reageert Van der Laan in FC Rijnmond. "Sjonge jonge, wat een slecht interview was dit zeg! Hij steekt een zwaard in de rug van de coach. Hij is een moordenaar voor je elftal. Hij heeft niet gepresteerd. Hij heeft het over een spiegel, daar moet hij zelf eens in gaan kijken."

Volgens de voormalig profvoetballer was er dit seizoen wel het nodige aan te merken op El Yaakoubi. "Ze hebben ballen aan alle kanten binnen kunnen koppen dit seizoen, die hoekschoppen en vrije trappen. Dat moet hij regelen!", aldus Van der Laan. "Hij moet blijkbaar een aanvoerdersbandje hebben om leiding te kunnen geven achterin."

El Yaakoubi wilde niet de OneLove-band wilde dragen, waarna Excelsior besloot het aanvoerderschap aan iemand anders te geven. "Daar was ik het volledig mee eens", vervolgt Van der Laan. "We leven in 2024, hij mag wel een beetje moderner gaan denken in die dingen."

Lees meer:
0 reacties