FC Emmen met vertrouwen naar NAC: "Verhoudingen 60-40 voor ons"

Jeff Hardeveld in actie voor FC Emmen
Jeff Hardeveld in actie voor FC Emmen Foto: © BSR Agency

Vanavond beginnen NAC Breda en FC Emmen aan het tweeluik in de halve finale van de play-offs. Beide ploegen verrasten al door in de vorige ronde een hoger geplaatst team te verslaan. 

NAC Breda walste over Roda JC heen en FC Emmen versloeg seizoen revelatie FC Dordrecht. Dinsdagavond beginnen de twee ploegen in Breda aan de strijd om een plekje in de finale. FC Emmen-verdediger Jeff Hardeveld denkt dat de verhoudingen redelijk gelijkwaardig zijn. "Alhoewel ik toch meer denk aan 60-40 voor ons", vertelt hij aan RTV Drenthe. "Dat heeft alles te maken met het thuisvoordeel dat we hebben."

FC Emmen eindigde dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie als zevende (NAC als achtste), dus sluit de ploeg uit Drenthe het tweeluik in eigen huis af. Hardeveld beseft goed dat het een krankzinnig seizoen is geweest. "Het is bizar, maar toch ook vooral heel knap dat we nu in de halve finale staan. We mogen nog steeds hopen op de eredivisie en dat doen we ook volop, al beseffen we dondersgoed dat we nog helemaal niets hebben", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties