FC Groningen reageert: "Vaessen is voor ons heel interessant"

Etienne Vaessen
Etienne Vaessen Foto: © Pro Shots

FC Groningen is achter de schermen druk bezig om de spelersselectie vorm te geven richting het seizoen 2024/2025. Jeroen Zoet zijn komst is echter nog alles behalve officieel.

Art Langeler, technisch manager van FC Groningen, wordt gevraagd naar de komst van Jeroen Zoet, terwijl ook Etiënne Vaessen een target zou zijn. "Het zou wel heel mooi zijn als die allebei komen', zegt hij lachend in gesprek met RTV Noord.

Voetbal International meldde dat de komst van Zoet al bijna rond was, Langeler weerlegt dat. "Als wordt gezegd dat we dicht bij de komst van deze namen zijn, dan is dat overdreven. De situatie is op dit moment zo, dat we een dubbel lijntje hebben uitgelegd."

"In het ene geval hopen we op een jonge keeper die bij FC Groningen kan doorgroeien en daarnaast hebben we ook een lijntje uitgelegd bij een wat ervaren keeper", aldus de technisch manager die zeker weet dat niet beide keepers komen. "We zijn geen Real Madrid hè", zegt hij. 

"Vaessen is voor ons heel interessant, maar we hebben meer opties', zegt hij. Over Zoet is er nog weinig bekend. "Ik heb met hem afgesproken dat als er iets verandert in zijn situatie bij Spezia, en FC Groningen voor hem interessant kan worden, hij dat laat weten. Maar dat is recentelijk niet gebeurd. Zijn komst is dan ook niet concreet."

Lees meer:
0 reacties