Gewilde smaakmaker blijft NAC Breda trouw: "Ga nergens heen"

§Dominik Janosek en Aime Omgba
§Dominik Janosek en Aime Omgba Foto: © BSR Agency

Dominik Janosek speelde een belangrijke rol bij de promotie van NAC Breda. In gesprek met BN De Stem laat hij weten dat hij hoopt ook op een hoger niveau belangrijk kan zijn voor de club.

Tijdens de play-offs bleek dat er levensgevaarlijke vrije trappen en penalty’s een wapen waren van Janosek. Hij wil het komende seizoen ook graag belangrijk zijn voor NAC, ondanks dat andere clubs interesse hebben. “Breda kleurt geel. Onbeschrijfelijk mooi om te zien. Ik zou wensen dat dit feest nooit zou eindigen. Indrukwekkend. Het voelt alsof ik in een droom leef. Waar zie je zo'n mensenmassa twee dagen een promotiefeest vieren en een hele stad op zijn kop zetten? Indrukwekkend.”

In het afgelopen seizoen maakte de voetballer vijftien goals en was hij ook nog eens dertien keer aangever. Hij kijkt er dan ook naar uit om in de Eredivisie uit te komen. “Ik heb een doorlopend contract en ga nergens heen. NAC is mijn club, daarvoor wil ik spelen. Honderd procent dat ik erbij ben in de Eredivisie als Ajax, Feyenoord en PSV naar Breda komen voor een Avondje NAC. ‘Oh my god’, dat worden schitterende wedstrijden. Waarom kunnen we het op een hoger podium ook niet laten zien?”

Lees meer:
0 reacties