Gudelj en vrouw kregen miskraam: "Kon gedachten niet uitzetten"

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudelj Foto: © Pro Shots

Nemanja Gudelj won vorig jaar met Sevilla de Europa League door AS Roma te verslaan. De oud-speler van onder meer NAC maakte namelijk bekend dat zijn vrouw een paar dagen voor de finale een miskraam heeft gehad. In het blad ELF blikt hij terug op deze heftige periode.

Gudelj vertelt over vreugde en verdriet zoals hij het toen meemaakte. "We verwachtten een baby, maar een week voor de finale kreeg ze een miskraam. :Twee dagen voordat we in het vliegtuig naar Boedapest vertrokken, mocht ze het ziekenhuis verlaten. Ze wilde per se mee naar de finale om me te steunen. Daarvoor heb ik veel respect. Het laat zien hoe sterk ze is. Ik was blij dat mijn familie meevloog, zodat ze daar steun kon zoeken als ze die nodig had. Onze familie is erg close."

Door de miskraam zat Gudelj met zijn hoofd logischerwijs elders. "De voorbereiding op de finale was verre van ideaal. Tijdens de wedstrijd kon ik mijn gedachten niet uitzetten, maar gelukkig lag mijn focus tijdens die 120 minuten op het voetbal. Na afloop kwam er emoties los. Dat lijkt me logisch", besluit de international.

Lees meer:
0 reacties