Haugen: "Deze club is uniek en hoort in de eredivisie thuis"

Sigurd Haugen juicht na een goal voor NAC
Sigurd Haugen juicht na een goal voor NAC Foto: © BSR Agency

NAC Breda maakte afgelopen maandag indruk tegen Roda JC. Sigurd Haugen was een van de uitblinkers in de 3-1 zege in de eerste wedstrijd van de play-offs.

"Bij een aantal sleutelmomenten die de wedstrijd beslissen, heb ik intens genoten van de sfeer in het stadion", is de aanvaller tegenover BN DeStem lovend over het publiek in het Rat Verlegh Stadion. "NAC is een schitterende club met fantastische supporters. Dit is wat ik bedoel als ik zeg dat NAC speciaal is, een avond als deze."

De 26-jarige Noor vervolgt: "Ik hoop dat de fans de bereidheid van ons als team om er vol voor te gaan, kunnen waarderen. Laat dit de start van iets moois zijn." Haugen roemt de supporters. "Dit is wat voetbal betekent. Voetbal brengt mensen samen. De interactie met de fans, bijzonder om mee te mogen maken. De sfeer, het geluid op de tribunes, de passie. Voetbal op zijn best."

"Beter dan dit wordt het niet. Dit is wat je iedere thuiswedstrijd wilt beleven. Ik hoop dat de fans de bereidheid van ons als team om er vol voor te gaan, kunnen waarderen. Een mooie avond voor iedereen die met NAC is begaan. Dit is de passie die we nodig hebben om iets moois te kunnen bereiken", meent Haugen.

Je kan hem niet gelukkiger krijgen door te scoren in een vol Rat Verlegh Stadion. "Ik heb dit gevoel lang gemist. Dit is waar ik voor leef. Om deze atmosfeer te ervaren, ben ik naar NAC gekomen. Deze club is uniek en hoort in de eredivisie thuis. Deze passie moeten we iedere wedstrijd tonen. Ook vrijdag weer, want deze tweestrijd is nog lang niet gespeeld."

Lees meer:
0 reacties