Haugen: "Emmen verdient respect, maar ik geloof in ons team"

Sigurd Haugen juicht na een goal voor NAC
Sigurd Haugen juicht na een goal voor NAC Foto: © BSR Agency

NAC speelde afgelopen dinsdag in eigen huis teleurstellend gelijk tegen FC Emmen in de halve finale van de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. Na afloop van de wedstrijd reageerde doelpuntenmaker Sigurd Haugen in gesprek met BN De Stem

"Natuurlijk zijn we een klein beetje teleurgesteld”, zegt Haugen. "Toch kijk ik met een positief gevoel naar zaterdag (return). Helemaal met de steun van onze supporters moeten we de klus kunnen klaren." Wel weet hij dat het geen gemakkelijke wedstrijd gaat worden. "FC Emmen heeft echt genoeg kwaliteit. Vlak voor de gelijkmaker (strafschop) hadden ze al een grote kans. De tweede helft hebben we weinig gecreëerd en zij brachten op tijd frisse spelers in."

"Maar ook voor hen wordt het lastig. We zijn voorbereid op alles wat komen gaat en geven wat nodig is om door te gaan", gaat Haugen, die inziet dat Emmen na het ontslag van trainer Fred Grim een andere ploeg is geworden, verder. ",Ze hebben nu zeven wedstrijden op rij niet verloren. Ze verdienen ons respect. Maar geloof ik in de kwaliteiten van ons team en ik denk dat dit resultaat voldoende is om te finale te bereiken.”

Lees meer:
0 reacties