Haye hekelt houding NAC: "Het lijkt of er andere belangen spelen"

Thom Haye kwam woensdagavond nog in actie voor NAC Breda in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle (2-1). De aanvallende middenvelder wordt al lange tijd begeerd door SC Heerenveen, maar de Friezen bereikten nog geen akkoord met NAC.

Haye wil zelf graag de overstap naar de Eredivisie maken en kan er met zijn hoofd niet bij hoe de onderhandelingen verlopen. "Het bedrag ligt er. Daar wordt amper op gereageerd", reageert de middenvelder voor de camera van ESPN. "Het begint nu zulke vormen aan te nemen dat ik me er heel erg aan stoor."

NAC Breda vraagt naar verluidt 750.000 euro voor de 26-jarige Haye, die nog een contract tot medio 2023 bij de Parel van het Zuiden heeft. "Het is sowieso een bedrag dat nooit is neergelegd voor een speler van mijn leeftijd op dit niveau", aldus Haye.

De middenvelder denkt dat de onrust over de overname van NAC Breda een rol speelt. "Het lijkt of er andere belangen spelen op de achtergrond. En daar heb ik het best moeilijk mee. Ik kan het moeilijk plaatsen. Als je me zo hoog inschat, dan had ik meer respect verwacht. Alleen al in de communicatie."

Lees meer:
0 reacties