Hendriks: ''Zou het helemaal niet zo'n ramp vinden als NAC degradeert''

NAC hervat aanstaande zondag de competitie tegen aartsrivaal Willem II. Hoewel de club uit Tilburg er op de ranglijst een stuk beter voor staat dan NAC, maakt dat de Tricolores niet per se tot favoriet voor de derby, zo vindt NAC-fan Helène Hendriks. 

Volgens haar is de Derby van het Zuiden een wedstrijd waarbij de stand op de ranglijst geen rol speelt. "Dit zijn natuurlijk wedstrijden op zich. Voor mensen uit zowel Breda als Tilburg is het de belangrijkste wedstrijd van het jaar", meent Hendriks in gesprek met Dennis Schouten van Veronica Inside.

De FOX Sports-presentatrice maakt zich weinig druk over de situatie waarin de club verkeert. "Ik zou het helemaal niet zo'n ramp vinden als NAC degradeert. Toen ze twee jaar terug promoveerden was het een enorm feest, dat was fantastisch. Je kunt wel altijd in de middenmoot spelen, maar dan gebeurt er niks", stelt Hendriks. 

"Toch denk ik niet dat ze daadwerkelijk degraderen, hoor", voegt ze daaraan toe. Hendriks denkt dat NAC genoeg kwaliteit heeft om lijfsbehoud te bewerkstelligen. "Mitchell te Vrede maakt ze wel. Voor NAC is dat een prima spits."

Lees meer:
0 reacties