Henk de Jong de nieuwe coach van NAC? "Dan ga ik zeker luisteren"

Henk de Jong
Henk de Jong Foto: © Pro Shots

Na het vertrek van Peter Hyballa bij NAC is de club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Henk de Jong lijkt in gesprek met BN DeStem wel open te staan voor de klus.

In 2022 moest De Jong noodgedwongen stoppen als hoofdtrainer van SC Cambuur vanwege een cyste in zijn hoofd, waardoor hij een hersenoperatie moest ondergaan. "Gisteren (woensdag, red,) ben ik goed gekeurd. Dat is ruim vijf maanden nadat ik geopereerd ben. Ik voel me goed en sta klaar om aan de slag te gaan."

Mogelijk kan hij aan de slag bij NAC, daar de Bredanaars op zoek zijn naar een nieuwe trainer. "NAC is echt waar een schitterende club. (...) Iedere trainer in Nederland vindt NAC een geweldige club. Een volksclub. Een moeilijke club. Maar dat zijn Cambuur en De Graafschap ook. Met die al die fanatieke mensen op de tribune. Dat is echt uniek."

Of De Jong de telefoon opneemt als hij een belletje uit Breda ontvangt? "Zolang ik de club ken, is het Avondje NAC legendarisch. Als ze mij bellen, ga ik zeker luisteren. Ik zou wel gek zijn anders."

Lees meer:
0 reacties