Henk ten Cate wijst drie trainers aan: "Dat vind ik echt mooi"

Henk ten Cate
Henk ten Cate Foto: © Pro Shots

Rob Penders maakt er geen geheim van op termijn als trainer te willen terugkeren bij NAC Breda. Henk ten Cate verwacht dat zijn oude pupil op zijn plaats zal zijn bij de Brabantse club.

Het doet Ten Cate goed dat hij zijn oud-pupillen uit zijn periode bij NAC het trainerschap heeft zien inslaan. "Alfred Schreuder, Maurice Steijn, Arne Slot. En nu ook Penders", zegt Ten Cate tegen Voetbal International. "Bij NAC heb ik met al die jongens zo'n leuke tijd gehad. Het doet me deugd dat ze het nu als trainer goed doen."

"Als oud-spelers nu aangeven dat ze de jaren onder mij leerzaam hebben gevonden, dan vind ik dat echt mooi. Ik heb daar zelf nooit bij stilgestaan, heb ook dat nooit zo gevoeld. Maar onbewust geef je ze kennelijk toch iets mee", aldus Ten Cate.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties