'Het resultaat is kut, maar ik blijf vertrouwen houden in mijn ploeg''

NAC Breda verloor zaterdag nipt van SC Heerenveen. Door een fout van Mounir El Allouchi leed de Parel van het Zuiden volgens trainer Stijn Vreven een 'zure' nederlaag.

''Ik laat in het midden of het verlies onnodig of onverdiend was'', zei Vreven na de tiende verloren wedstrijd in de Eredivisie tegenover BN DeStem. ''Het eerste kwartier hadden we moeite met druk zetten. Daarna hebben we ons goed herpakt en een degelijke wedstrijd gespeeld met iets te weinig kansen van onze kant.''

Vreven sprak over een team in ontwikkeling. ''Ik heb tegen spelers gezegd: denk niet aan de resultaten, dat is mijn verantwoordelijkheid. Denk aan je eigen ontwikkeling. Deze jonge ploeg heeft zich staande gehouden in een moeilijke wedstrijd tegen een goede tegenstander. Ik houd er alle vertrouwen in dat de resultaten gaan volgen. Ik kan mijn spelers niks verwijten. Het resultaat is kut..., maar ik blijf vertrouwen houden in mijn ploeg.''

Lees meer: