Hoefkens krijgt een driejarig contract: "Is bij NAC erg nodig"

Carl Hoefkens
Carl Hoefkens Foto: © BSR Agency

Peter Maas is blij met het aantrekken van Carl Hoefkens als trainer van NAC Breda. Hoefkens heeft in Breda voor maar liefst drie seizoenen getekend.

"Het voordeel is dat hij Standard heeft getraind. Standard is een soort NAC in het groot. Alleen is NAC niet meer NAC. Vanuit structuur en een verbeterde topsportcultuur moet NAC professionaliseren, anders is het inderdaad onbeheersbaar. Daar is hij in de frontlinie uitermate geschikt voor door al zijn ervaringen", zo vertelt Maas aan BN De Stem.

Een driejarig contract geef je niet zomaar. "Daar spreekt vertrouwen uit. Het heeft ook een beetje met hem te maken, omdat hij twee keer een korte termijn avontuur heeft gehad", gaat Maas verder. "Voor zijn ontwikkeling wil hij ook ergens langer kunnen bouwen."

"Wij denken dat hij heel veel kwaliteiten heeft als trainer voor de korte maar ook voor de langere termijn. Hij wil constant verbeteren en eist het maximale van alle werknemers. Dat is bij NAC heel erg nodig. Dat lukt je niet in één jaar", zo sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties