Hyballa laat van zich horen op Instagram: "Mooie derbyzege behaald"

Peter Hyballa
Peter Hyballa Foto: © Pro Shots

NAC heeft op de dag dat ze in eigen huis verloren van FC Emmen officieel afscheid genomen van Peter Hyballa. Op de website van NAC wordt vermeld dat er een vertrekregeling is overeengekomen met de Duitser. Hyballa zelf liet van zich horen op Instagram.

"Veel dank aan iedereen die mij gesteund heeft in de tweede periode bij NAC. Zoals kort geleden gepubliceerd werd op de website van NAC Breda, is mijn contract in onderling overleg ontbonden", aldus de voormalig hoofdtrainer.

"Zo kan NAC zich voorbereiden op toekomstige taken en kan ik mijn persoonlijke toekomst plannen en actief vormgeven", vervolgt de Duitser. "Speciale dank aan het team en mijn voormalige staf, met wie ik intensief en gedetailleerd heb mogen samenwerken!"

Hyballa neemt uitgebreid de tijd om de supporters van NAC te bedanken. "Ook wil ik de trouwe NAC-supporters bedanken die mij sinds januari geweldige steun hebben gegeven en waar we afgelopen seizoen de zaken op een fantastisch positieve manier hebben kunnen omdraaien. En ook dit seizoen hebben we samen een mooie derbyzege kunnen behalen. Ik hoop voor NAC Breda dat de gestelde sportieve doelen worden behaald."

Lees meer:
0 reacties