Hyballa over oud-NAC'er: "Hij gaat het Nederlands elftal halen"

Peter Hyballa
Peter Hyballa Foto: © Pro Shots

Bart Verbruggen kan zomaar uitgroeien tot eerste doelman van Oranje. Dat stelt Peter Hyballa, die met de doelman samenwerkte bij NAC Breda. Nu staat hij onder de lat bij Anderlecht.

"Ah, Verbruggen... Die parades waren super. Ik keek wel eens naar hem en dacht: dit kan toch niet op die leeftijd?", zegt de trainer tegen het Algemeen Dagblad. "Ik trainde in die periode altijd tweeënhalf uur per dag. Dan was ik zelf al moe, maar Bart niet. Die ging met de spitsen, zoals Sydney van Hooijdonk, nog even door. Duiken, opstaan, duiken. Altijd, iedere dag."

De Duitser heeft vergelijkingsmateriaal: "Ik heb bij Alemannia Aachen ook met Oranje-international Mark Flekken gewerkt. Die had dezelfde leeftijd, maar was niet zo compleet als Bart. Met dat karakter gaat hij het Nederlands elftal halen", besluit Hyballa.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties