Hyballa terug bij NAC: "Breda is nooit uit mijn gedachten geweest"

Peter Hyballa
Peter Hyballa Foto: © Pro Shots

Peter Hyballa is aangesteld als de nieuwe trainer van NAC Breda. Dat maakt de club woensdagvond bekend. Zijn overeenkomst loopt tot het einde van het huidige seizoen, waarna NAC een optie heeft om het contract te verlengen.

De Duitser was in 2020 al eens trainer in Breda, maar moest vertrekken na een verschil van mening met toenmalig technisch manager Tom van den Abbeele. "De stad Breda is nooit uit mijn gedachten geweest, dat is bekend, heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken", zegt de 47-jarige Hyballa op de clubsite. "Breda, NAC, ik vond het echt bijzonder dat Pierre van Hooijdonk me belde voor deze functie bij de club."

"Voor nu is het voor mij meteen ‘volle bak’ erop. Het behalen van de play offs is het grote doel en verder komen in de beker is uiteraard ook van groot belang. Ik begin er graag aan, omdat je bij NAC nooit alleen staat in zo’n situatie; je hebt thuis altijd een heel stadion achter je, ik verheug me daar op", aldus Hyballa.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties