"In mijn periode bij NAC verloor ik door dreigementen het plezier"

Benjamin van Leer
Benjamin van Leer Foto: © Pro Shots

Benjamin van Leer maakte een opvallende carrière switch toen zijn contract bij Sparta Rotterdam afliep afgelopen zomer. Sindsdien is de voormalig doelman van NAC sales director bij vastgoedbedrijf Turnkey del Sol in Spanje.

"Ik kijk terug op mooie periodes bij clubs die tot de verbeelding spreken", vertelt Van Leer in de Telegraaf over zijn loopbaan. "Mijn mooiste tijd heb ik gehad bij Roda JC, maar het was ook geweldig om bij PSV en Ajax met absolute topspelers op het veld te staan. Het zou kunnen dat er niks meer achteraan komt. Ik heb niet het gevoel dat ik per se nog moet. Op dit moment heb ik geen spijt dat ik een aantal dingen heb laten lopen."

"Ik weet niet of ik over drie jaar denk ’was ik nog maar even doorgegaan’", vervolgt Van Leer. "Het plezier dat ik had in het voetbal is ook minder geworden door dreigementen in mijn periode bij NAC. Dat had meer impact op me dan ik had verwacht. De kleedkamerhumor mis ik wel en af en toe en de stadions, maar de vrijheid die ik heb, voelt fantastisch. En het belangrijkste is voor mij dat ik ergens instap waar ik 110 procent zin in heb. Dat heb ik nu in dit vak. Maar dat kan ik zeker ook nog in het voetbal krijgen.”

Lees meer:
0 reacties