Janosek looft fans: "Zij hebben de wedstrijd voor ons gewonnen"

Dominik Janosek
Dominik Janosek Foto: © BSR Agency

Dominik Janosek was onder de indruk van de atmosfeer in de finale van de play-offs. Dat liet hij weten in een gesprek met BN De Stem.

De voetballer laat weten dat hij er niet van was overtuigd dat ze zouden promoveren. “Tot vlak voor de play-offs geloofde ik er niet in. Maar vanaf de eerste wedstrijd veranderde alles en sloeg het hele sentiment om in een crazy atmosfeer. Hoogtepunt was de 6-2 tegen Excelsior in de finale, dat was magisch.

In ieder geval liet de atmosfeer hem niet koud. “De hele wedstrijd had ik over mijn hele lichaam kippenvel. Ieder keer dat we druk zetten en bij iedere aanval voelden we de energie van de fans. De mooiste en beste wedstrijd uit mijn carrière. Bij elke corner die ik ging nemen, werden ze gek op de tribunes. Ze bleven maar schreeuwen.”

De complimenten van de middenvelder gaan dan ook naar de fans. “De supporters hebben die wedstrijd voor ons gewonnen. Wat er zondag in Rotterdam (4-1 nederlaag) is gebeurd, kan ik niet verklaren. Alleen dat we de eerste helft heel nerveus waren. Gelukkig heeft Casper (Staring) ons gered met een doelpunt,” aldus de NAC-speler.

Lees meer:
0 reacties