Jong NAC in doelpuntrijk duel langs Jong FC Dordrecht

Jong NAC heeft maandagavond in een vermakelijk duel met 2-4 gewonnen van Jong FC Dordrecht. In de tweede helft leek het nog even spannend te worden maar uiteindelijk won Jong NAC overtuigend.

Het leek een eenvoudige avond te worden voor de beloftenploeg uit Breda. Na twintig minuten stond namelijk al een 0-2 tussenstand op het bord. Eerst was het Julian Broeren die de bezoekers op voorsprong zette en tien minuten later zorgde Skender Loshi vanaf de strafschopstip voor de tweede treffer. Vlak voor rust bracht Zinga namens Jong FC Dordrecht de spanning terug in de wedstrijd.

In de tweede helft kwam Jong NAC opnieuw sterk uit de startblokken. Mike van Beijnen zorgde er al na drie minuten voor dat de marge opnieuw twee werd. Jong FC Dordrecht weigerde echter op te geven en kwam via een strafschop van Zinga opnieuw terug in de wedstrijd. Boris van Schuppen zorgde een kwartier voor tijd voor de 2-4 waarmee de wedstrijd definitief beslist was.