Jong NAC verspeelt voorsprong en speelt in slotfase gelijk

Jong NAC nam het vanavond op tegen de leeftijdsgenoten van VVV/Helmond Sport. In het uitduel werd er na een 0-2 voorsprong met 2-2 gelijkgespeeld.

Jong NAC begon erg goed aan het duel met Jong VVV/Helmond Sport en kwam na 17 minuten spelen op een terechte 0-1 voorsprong. Doelpuntenmaker was Skender Loshi uit een penalty. Lang leek het erop alsof beide teams met 0-1 gingen rusten, maar kort voor rust breidde Jong NAC de voorsprong uit. Door een doelpunt van Jethro Mashart werd het 0-2. Vervolgens leek Jong NAC de wedstrijd makkelijk uit te kunnen spelen, maar ging het toch nog mis. In de 84ste minuut scoorde Jong VVV/Helmond Sport de aansluitingstreffer en vier minuten later viel de gelijkmaker waardoor het 2-2 werd.

Door het gelijke spel blijft Jong NAC op een zesde plaats staan. De beloften behaalde tot dusver 16 punten uit negen wedstrijden. Aanstaande donderdag speelt Jong NAC haar laatste wedstrijd. Dan nemen de beloften het in eigen huis op tegen Jong De Graafschap. De wedstrijd begint om 18:30 uur.