Kees Kwakman: "Zij zijn schuldig aan de grote nederlaag tegen NAC"

Kees Kwakman
Kees Kwakman Foto: © Pro Shots

NAC Breda won dinsdagavond in eigen huis met 6-2 van Excelsior. Kees Kwakman vindt dat de technische staf van de Kralingers schuldig is aan de grote nederlaag in het Rat Verlegh Stadion.

Arthur Zagré kreeg in de eerste helft een gele kaart, werd niet gewisseld in de rust, en kreeg in de tweede helft zijn tweede gele kaart. Daardoor kwam Excelsior met negen man te staan, en scoorde NAC nog drie keer. "Ik weet niet waar ik beginnen moet. Laat ik eerst zeggen dat NAC heeft het fantastisch heeft gedaan", zegt Kwakman bij ESPN. "Ze hebben Excelsior bij de strot gepakt vanaf de eerste seconde en niet meer losgelaten."

Kwakman is kritisch op de technische staf van Excelsior. "Ik moet ook de technische staf benoemen: zij zijn gewoon in de fout gegaan. Ik denk dat zij schuldig zijn aan de grote nederlaag, want ze hadden Zagré allang moeten wisselen." 

"Hij had eerder misschien al zijn tweede gele kaart moeten krijgen, toen hij vasthield. Van Gastel deed het bij NAC wel in de rust: hij haalde Lucassen eruit, met geel op zak. Het was ook een hele domme rode kaart, van Zagré", aldus Kwakman. 

Lees meer:
0 reacties