Kemper onthult geheim Haugen: "Tegenstanders moeten ons ruiken"

Boy Kemper
Boy Kemper Foto: © BSR Agency

Boy Kemper heeft vertrouwen in promotie met NAC Breda. Dinsdag neemt hij het op tegen Excelsior in de eerste wedstrijd van de finale van de play-offs.

NAC had het stadion wel een paar keer uit kunnen verkopen. "Het is een voorrecht om te mogen beleven", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Het is nu zo dichtbij... Wij moeten het gaan laten zien." Met het zelfvertrouwen in Breda zit het wel goed, vertelt Kemper. "Maar dat kan ook gevaarlijk zijn. Als je het te hoog in je bol krijgt, kom je van een koude kermis thuis."

In 2022 stond Kemper met ADO Den Haag al eens in de finale van de play-offs tegen Excelsior. Toen verloor hij. "Het wordt tijd dat ik de play-offs een keer ga winnen", klinkt het dan ook. "Ik wil de goden niet verzoeken, maar het lijkt me echt geweldig."

Kemper vestigt zijn hoop op spits Sigurd Haugen, die bovendien een opmerkelijke regel heeft. "Niemand mag zijn tanden poetsen. De tegenstanders moeten ons ruiken. Ik weet alleen niet of iedereen zich daaraan houdt", lacht Kemper. "Haugen in ieder geval wel..."

Lees meer:
0 reacties