Kortsmit: "Hij heeft me bij de jeugd van Feyenoord nog weggestuurd"

Roy Kortsmit
Roy Kortsmit Foto: © Pro Shots

Roy Kortsmit speelde tussen 2000 en 2007 in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hier kreeg hij te maken met zijn huidige trainer bij NAC, Jean-Paul van Gastel.

"In mijn laatste jaar bij de jeugd van Feyenoord heeft hij mij nog weggestuurd", begint Kortsmit tegenover BN DeStem. "Veertien was ik toen." Zestien jaar later krijgt Kortsmit dus van dezelfde trainer te horen dat hij de eerste keeper is. "Ja, zo gaat dat."

Kortsmit keerde terug in de basis, omdat Tein Troost, ook een voormalig doelman van Feyenoord, niet wist te overtuigen. Toch was Kortsmit ook niet foutloos bij de nederlaag tegen De Graafschap (1-0). "Ik voelde me eigenlijk kop. Speel een heerlijke wedstrijd en ik dacht mijn team aan een puntje te kunnen helpen. Ik moet zeggen dat ik er twee dagen goed ziek van ben. Het deed echt zeer. Uiteraard had ik me mijn terugkeer anders voorgesteld."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties