Kraay jr. voorspelt play-offs: "Gaan spotten met alle wetten"

Hans Kraay jr.
Hans Kraay jr. Foto: © Pro Shots

Hans Kraay jr. verwacht dit seizoen een grote verassing in de play-offs voor promotie/degradatie. Nog vier clubs zijn in de race om volgend seizoen in de Eredivisie te voetballen. 

NAC Breda en FC Emmen speelden dinsdagavond hun eerste wedstrijd gelijk (1-1) en vanavond beginnen ADO Den Haag en Excelsior aan hun tweeluik. Kraay jr. denkt dat NAC en Excelsior het in de finale tegen elkaar op gaan nemen. "Excelsior gaat spotten met alle wetten en statistieken", stelt de analist in gesprek met ESPN

De Rotterdammers konden zich op de laatste speelronde nog veiligstellen, maar kwamen na een nederlaag tegen Feyenoord niet voorbij RKC Waalwijk. Kraay jr. heeft goed nieuws voor de ploeg van Marinus Dijkhuizen. Daar gaan we dit jaar verandering in brengen: Excelsior blijft in de Eredivisie. "Het is volgens mij statistisch bewezen dat als je als nummer 16 van de Eredivisie de play-offs in moet, dat je kansloos bent", aldus de analist. "Daar gaan we dit jaar verandering in brengen: Excelsior blijft in de Eredivisie."

Lees meer:
0 reacties